Фестиваль-конкурс "Світ без обмежень"

Фестиваль-конкурс "Світ без обмежень"

Завершальним концертом закінчився Фестиваль-конкурс «Світ без обмежень», що пройшов з 12 по 16 травня 2019 року в Донецькій та Луганській областях та який став неймовірною подією в України. До нього долучились люди з інвалідністю.


Зображення

Серед гостей фестивалю – лідери думок та члени громадських організацій, благодійних фондів, територіальних громад, що беруть активну участь у розвитку інклюзивної складової громадянського суспільства і прагнуть просувати відповідні реформи. Мета заходу – привернути більшу увагу до теми інклюзії та потреб людей з інвалідністю, а також до необхідності створення умов для їх активного залучення у життя місцевих громад.

Зображення

Фестиваль організовано за підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

П’ять днів фестивалю-конкурсу припадали на кілька важливих дат – Міжнародного дня сім'ї (15 травня) і Дня Європи (18 травня), а також тематично пов’язані з Цілями сталого розвитку: зокрема, Ціллю 5 (Ґендерна рівність), Ціллю 10 (Скорочення нерівності) та Ціллю 16 (Мир, справедливість та сильні інститути).

Зображення

У програмі були – конкурси, майстер-класи, лекції. Учасники змагатимуться за звання кращих у номінаціях «Хореографія», «Спорт», «Глядацькі симпатії», «Креативність», «Прикладне мистецтво», «Національна самобутність», «Кращій амбасадор», «Спікер», «Сила кохання» та «Бізнес – brаnd.lg.ua».

Зображення

Зображення

Біля 200 осіб приєдналися до фестивалю-конкурсу і побачили фінал, що пройшов разом із гала-концертом 16 травня з 16.00 до 20.00 у м. Сєвєродонецьк в Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі.

Зображення

Всі присутні змогли прийти та проголосувати за учасниць та учасників у номінації «Глядацькі симпатії».

До цієї подідії долучились гості із Великої Британії та посадовці з Києва.

Зображення

У цьому відео  нижче можна побачити емоції учасників та організаторів, які виразили свою радість у танці від проведеного Фестивалю «Світ без обмежень», фінал якого пройшов на 5й день у вигляді Гала-концерту в Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі, що в місті Сєвєродонецьк. Цей інноваційного формату Фестиваль відбувся вперше й не тільки в Україні, а у Світі.

Його організовано завдяки ініціативі громадських та обласних установ Луганської області – Департаменту соціального захисту населення ЛОДА та Луганської обласної асоціації організацій людей з інвалідністю та за підтримки аналогічних установ та партнерів, які працюють в напрямку підвищення рівня інклюзії в Донецькій області в межах реалізації Програми ООН із відновлення та розбудови миру.


Читайте наші новини на телеграм каналі

11:25
969
Немає коментарів. Ваш буде першим!