​ГО «Жіноча правозахисна група» з партнерами привітала вихованців Лисичанського притулку

 Першу новину опубліковану  20.12.2019р про діяльність ГО "ЖІНОЧА ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА" дублюю посилання ndo.lg.ua/news/397-ho-zhinocha-pravozakhysna-hrupa-z-partneramy-pryvitala-vykhovantsiv-lysychanskoho-tsentru-sotsia.html

ГО «Жіноча правозахисна група» з партнерами привітала вихованців Лисичанського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Напередодні новорічних свят ГО «Жіноча правозахисна група» з партнерами не традиційним способом привітала вихованців Лисичанського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Благочинний захід розпочався зі святкової професійної фотосесії в студії «Фотомагія» м. Сєвєродонецька, під час якої діти мали змогу відчути себе справжніми фотомоделями. З яскравими від цікавості очима, дітки зізналися, що їм дуже сподобалось позувати і такий досвід у них вперше в житті. Завдяки творчому тандему команди талановитих фотографаЕлена Нехаева, декоратора Iren Iren ( Ирина Кузло), и Ирина Гарбуз діточок чекають чарівні фотографії.

Продовжилась святкова програма майстер-класом з приготування піци в чудовому дитячому кафе «Єскімо» м. Рубіжного Діти з задоволенням залучились до процесу створення власних кулінарних шедеврів, а потім і до дегустації своїх смачних творінь.
Також дітки танцювали, гралися, жартували та сміялися.Юлия Жукова зі своєю командою створили гарний настрій та атмосферу справжнього добра та турботи. Дуже приємно дарувати промінчики добра та тепла тим, хто особливо цього потребує.
Бачити щасливі посмішки на маленьких обличчях — найбільша нагорода для нас дорослих, бо діти – це наше майбутнє

Лисичанськ, проспект Перемоги, 111
Немає коментарів. Ваш буде першим!