Молодіжна партисипація, становлення демократичної держави та Цілі сталого розвитку - ось про що говорила молодь на ЛМП

Прес-реліз за результатими ініціативи - Лабораторія молодіжної партисипації, проведеної 12 та 13 березня в межах проєкту «Цифрова молодіжна робота як антикризовий засіб», що співфінансується Європейським Союзом.

До даної ініціативи долучилися здобувачі вищої освіти та випускники СНУ ім. В. Даля. У ході Лабораторії учасники познайомилися з поняттям партисипації, її роллю в становленні демократичної держави, детально розглянули сутність Цілей сталого розвитку та поділилися власними ідеями, що сприятимуть досягненню глобальних цілей.

Разом з тим, ще однією задачею ініціативи було ознайомнення молодих лідерів з інструментами цифрової фалісітації як Jamboard, Padlet, Mentimeter. Не менш важливим є те, що під час Лабораторії молодіжний актив університету мав змогу познайомитись між собою, дізнатися про можливості розвитку та програми мобільності для молоді.
В цілому Лабораторії молодіжної партисипації пройшли позитивно та результативно: було сформовано невеликий лист ідей, котрі молодь хотіла б реалізувати. Однак було зазначено, що для цього потрібна консультаційна підтримка та модерація щодо написання проєктних заявок (пригадували гарний досвід майстер-класів з проєктного менеджменту від

Цифрова молодіжна робота як антикризовий засіб співфінансується Європейським Союзом. Його реалізує Center for Euroinitiatives у партнерстві 

(Сєвєродонецьк) і Культурно-освітня платформа "Сенс" (Маріуполь) за підтримки Чорноморський фонд регіонального співробітництва німецького фонду Маршалла (BST)

14:28 Яна Чанкотадзе
Немає коментарів. Ваш буде першим!