Інформаційна грамотність амбасадорів миру для протидії коронавірусу.

Сучасне життя вимагає від нас інформаційної грамотності. З 4 по 17 травня 2020 року амбасадорка миру Кірсанова Тетяна  брала участь у проекту, що реалізовував  Donestk youth debate centre "Протидія та полегшення наслідків коронавірусу в (COVID-19) в Донецькій та Луганській областях.".

Цей проект надав можливість навчитися сучасним онлайн інструментам, які стануть у нагоді кожного дня..
Завдяки впровадженню різноманітних інформаційних інструментів в освіту , на мій погляд, з’явилися нові можливості для індивідуалізації та диференціації навчального процесу, зорієнтованого на розвиток самостійного мислення та ефективну організацію пізнавальної діяльності учнів.
Саме цьому  навчали чудові тренери Юлія Єлфімова (тренерка з прав людини Ради Європи) та Олена Самойленко(тренерка з медіаграмотності та комунікаційних навичок).
Отримані знання є актуальними та необхідними не тільки освітянам, а будь - якій сучасній людині, яка хоче не втратити корисну інформацію, актуалізувати сучасні організаційні вміння, ну і, звісно, поділитися з іншими.
Хочу висловити щиру подяку  наставникам Анна Борова та Оля Донец за надану можливість участі у заході.
Проєкт реалізує ГО “Донецький молодіжний дебатний центр в межах програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру (#UNRPP).Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (#ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (#ФАО).Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Красноармейск, Таманова, 16
Немає коментарів. Ваш буде першим!