ГО "Донецький молодіжний дебатний центр" розпочинає новий проєкт

ГО “Донецький молодіжний дебатний центр” розпочинає реалізацію проєкту “Протидія та полегшення наслідків коронавірусу в (COVID-19) в Донецькій та Луганській областях” за підтримки Програми ООН з відновлення та розбудови миру.

Проєкт спрямовано на посилення потужності Мережі Амбасадорів Миру через залучення їх до заходів для протидії та полегшення наслідків коронавірусу (COVID-19) в Донецькій та Луганській областях. В рамках проєкту передбачається підготувати 30 тренерів, що є членами мережи Амбасадори Миру, з он-лайн навчання заради того, щоб освітній процес був якісним та безперервним та діти, вчителі та батьки залишались вдома та не почувались самотніми. Підготовлені тренери будуть мультипліцирувати отриманні знання та навички серед своїх колег, щонайменше 300 вчителів отримають знання щодо організації якісного он-лайн навчального процесу, а щонайменше 15 000 дітей отримають якісне он-лайн навчання. Плануємо, що тренери будуть також надавати дітям та їх батькам якісну інформацію, як поводити себе в ситуації карантину та яким джерелам інформації довіряти.

В рамках проєкту буде запущено он-лайн навчання для освітян, членів Мережі Амбасадори миру, яке буде складатись з трьох блоків:

  • "Он-лайн інструменти задля покращення якості надання освітніх послуг";
  • "Медіаграмотрність в умовах пандемії. Яким джерелам довіряти»";
  • "Поведінка під час карантину та після нього: заходи безпеки та зниження наслідків розповсюдження COVID-19);

Також в рамках проєкту буде підвищено рівень індивідуального захисту та технічну базу Амбасадорів миру задля покращення якості надання освітніх послуг під час карантину та після нього.

Найближчим часом з’явиться інформація про подальшу діяльність проєкту. За додатковою інформацією звертатись на пошту Донецького молодіжног центру debate@cent.dn.ua

16:21 Ольга Донець
Немає коментарів. Ваш буде першим!