21.09.2021 року - амбасадорський дитячий садок Мир святкує Всесвітній день Миру

«Мир» святкує День Миру

Всесвітній День Миру у дитячому садочку «Мир» розпочався святково! Територія закладу, альтанки та майданчики 21 вересня яскраво оздоблені та заповнені цікавими матеріалами для дітей. Все готово для великої гри «Грай -Місто» присвяченої Міжнародному дню Миру.

У гості до малечі прибули учні партнери Миру: ЗЗСО № 7 міста Торецька - медіагрупа MoDELab Media group ДРУЖБА та амбасадори миру старшокласники ЗЗСО №1 з наставниками. Старшокласники є учнями амбасадорських закладів, тож дуже важливо, що вони прийшли у амбасадорський дитячий садок Мир.

Для змістовного проведення гри «Грай - Місто» педагоги розробили безліч завдань та активностей дітей у локаціях Тому коли діти дитсадка зі своїми вихователями розпочали мандрувати маршрутами миру, всім було цікаво. Різноманітні локації зустрічали малят: «Мирні заходи», «Мирна сонячна планета», «Мирна музика», «Асоціативна карта Миру», «Мир без сміття», «Мирилки», «Мир заради творчості», «Будуємо міст Миру», «Імерсивна подорож Луганщиною». Усі зупинки подорожі були цікаві а 17 різнокольорових великих кубів нагадували про їхню тематику – Цілі сталого розвитку.

Діти з задоволенням виконували завдання: клеяли з білого паперу птаха Мира – голуба, вивчали та розповідали мирилки, виконували руханки-привітання, складали пісню «Бережи планету», танцювали з різнокольоровим Парашутом Дружби, оздоблювали промінчиками добрих слів Сонечко, сортували сміття, працювали з компостуванням листя. Діти навіть давали інтерв'ю журналістам АКМЦ. Цікаву справу розпочали малята групи 11 «Веселка». Разом з педагогами вони створювали справжні мультфільми про мир. Тепер студія мультиплікації буде створювати цікаві мультики та демонструвати дітям. Дітям дуже цікаво було стати справжніми музиками і прийняти участь у виконанні улюблених пісень оркестром Миру. А імерсивна подорож Луганщиною викликала купу позитивних емоцій.

Старшокласники допомагали на всіх локаціях виконувати завдання та пояснювали їх зміст. Особливо сподобалося дітям на локації, яку підготували гості із Торецька. Вони з різнокольорових фігур будували Міст Миру. Багато добрих та корисних знань отримали діти під час плідної подорожі. Малюки ще раз впевнилися що для кожної людини МИР є важливим і ще раз порадувалися зичній назві садочка Мир.

Підсумком заходу стали спільні фото та обмін думками між усіма присутніми дітьми і дорослими на заході.

Заходи, присвячені Дню Миру, що організуються Амбасадорами Миру на Донеччині та Луганщині триватимуть цілий тиждень, Тож будуть ще цікаві повідомлення.див.відео

  https://www.facebook.com/peaceonedayukraine

Константиновка, Європейська, 50
Немає коментарів. Ваш буде першим!