НА ЛУГАНЩИНІ ВІДБУВСЯ ОСВІТНІЙ ФОРУМ “DUAL_O: СХІД МОЖЛИВОСТЕЙ”

06.02.2020

">У приміщеннях ГрінЛабу та БлуЛабу відбуся захід за сприяння Проєкту USAID “Економічна підтримка Східної України”, який зібрав у Сєвєродонецьку 67 представників освітніх закладів Донецької, Луганської, Запорізької областей та Києва. Також приїхали представники Міністерства освіти і науки України, роботодавці.

Image may contain: 14 people, people sitting, table and indoor

Представники Міністерство освіти і науки України, роботодавці, представники закладів освіти та міжнародних організацій обговорили досвід та перспективи впровадження в Україні дуальної освіти.

Image may contain: 5 people, people sitting and indoor

Дуже велике світове кафе в GreenLab «Особливості впровадження дуальної освіти: досвід та практика»:
1. Досвід організації навчального процесу за дуальною формою здобуття освіти за різними спеціальностями для підприємств різного типу
2. Досвід співпраці університету та підприємства з питань впровадження дуальної форми здобуття освіти
3. Особливості організації процесу навчання за дуальною формою здобуття освіти на основі досвіду ДДМА
4. Особливості програми навчання за дуальною формою здобуття освіти
5. Організаційні аспекти впровадження дуальної системи в освітній процес закладів професійної (професійно-технічної) освіти
6. Диверсифікація планування освітнього процесу в умовах реалізації концепції дуальної системи освіти (нормативно-правове забезпечення)
7. Особливості підготовки викладачів професійної освіти для роботи в умовах дуальної форми здобуття освіти
8. Моделі організації здобуття освіти за дуальною формою та документація для супроводу дуальної форми навчання здобувача вищої освіти на виробництві
9. Документація для супроводу дуальної форми навчання здобувача професійної освіти на виробництві (договір та щоденник дуальної форми здобуття освіти)

Image may contain: 3 people, people standing and suit

Цікаві тематичні тренінги та презентації за напрямами впровадження дуальної освіти. Багато проблемних питань, але рухаємось у вірному напрямі!

20:06 Яна Чанкотадзе
Северодонецк, Проспект Центральный, 59 - 508
Немає коментарів. Ваш буде першим!