Журналісти обговорювали оформлення лонгрідів

Обговорили оформлення лонгрідів, та які програми існують для якісного та цікавого оформлення. Розглянули приклади оформлення на прикладі використання платформи Tilda.

«Редактор Тильда - це сучасний інструмент, який дозволяє швидко і якісно верстати лонгриди, мультимедійні матеріали і навіть спецпроекти. Було дуже цікаво дізнатися про функціонал цього сервісу. Особливо цікаво те, що цей сервіс зараз дозволяє створювати новинну стрічку», - прокоментував журналіст Олександр Нечай.
«Я ніколи не стикалася з такими програмами, і мені було цікаво дізнатися, як оформили лонгрід так, щоб це було логічно з точки зору інформаційного матеріалу, та щоб матеріал виглядав естетично та привабливо», – зазначила Анастасія Волошина, громадська активістка.
В рамках воркшопів заплановано обговорити роботу з соціальними мережами, більш детально зупинитися та таких платформах як Facebook, Instagram, Telegram, обговорити роботу з QR-кодами.
Захід організовано в межах проєкту «Створення дискусійного інтернет-майданчику для журналістів та громадських активістів Луганської області «Медіапростір-онлайн» на базі платформи ZOOM», який впроваджується організацією «Медіапростір Україна» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.
20:13 Тетяна Вергун
Немає коментарів. Ваш буде першим!