Проект «Діалоговий намет» ГО «ПОРТАЛ «ПОШУК» (2018)

Діяльність «Пересувної діалогової платформи» включатиме в себе проведення заходів для підлітків та молоді, що слугуватиме містком для налагодження зв’язку з сільськими місцевостями де наразі відсутні опорні школи та не створено об’єднані територіальні громади. Таким чином, встановлення процесу комунікації з сільською місцевістю сприятиме включенню до процесу громадянської освіти не лише жителів міст.

В якості основної форми діяльності пропонується перегляд та обговорення фільмів. Також, буде проведене анкетування серед аудиторії учасників з метою напрацювання дорожньої карти, щодо подальшої взаємодії з цією категорією людей та спільного вироблення подальшого плану потенційних змін.

Бенефіціари проекту: Діти та молодь сіл та селищ Донецької області 300 дітей.

Очікуваний результат: підвищення рівня активності та сприяння формуванню розуміння можливості впливати на якість та різноманітність проведення дозвілля. Створення нових стійких зв’язків, що сприятиме сприянню підтримки поширення громадянської освіти. Виявлення «агентів змін» та сприяння їх діяльності на місцях.

Адреси і контакти

352