Інтерактивна інформаційна компанія "Любимо українське": яскраві спогади

Інтерактивна інформаційна компанія "Любимо українське": яскраві спогади
Інтерактивна інформаційна компанія «Любимо українське» від ГО «Мама Діє» у Сєвєродонецьку, присвячена Дню Державного Прапора та святкуванню 30-ї річниці Незалежності України. Як це було.

  Протягом 30 років Україна розбудовує незалежну державу. Такому урочистому святковому ювілею активісти Громадської організації «Мама Діє» присвятили інтерактивну інформаційну компанію «Любимо українське» в рамках проекту «Поширення принципів соціальної єдності та рівності через організацію інклюзивних культурно-освітніх заходів».

Зображення

23 серпня на міській локації біля Паркового озера розташували шестиметрову прапорову фотозону, біля якої і зустрічали всіх бажаючих доєднатися до акції.

Зображення

В рамках інтерактивної інформаційної компанії був оприлюднений звіт Громадської організації «Мама Діє» за попередній рік діяльності.

До програми заходів входили сучасні та традиційні українськи розваги: веселі руханки, пісні, танці, вікторини.

Зображення

Зображення

Спільне ліплення українських вареників зробило свято по-домашньому затишним та атмосферним. 

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Гуртом було зроблено більше 350 вареників з сиром та картоплею. Вони виявились настільки смачними, що не всі присутні навіть встигли спробувати.

Зображення

Зображення

Під завісу насиченої програми дітей соціально вразливих категорій родин Громадської організації «Мама Діє» очікували приємні сюрпризи: перегляд видовищної стрічки «Калулкахіна, зачарований риф» у мобільному планетарії та майстер-класи з виготовлення сувенірів на згадку.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Ми – Луганщина! Українці, які першими зустрічають схід сонця. 

Ми виховуємо дітей – будуємо своє найкраще майбутнє! Кожен день, кожну годину, кожну мить.

Зображення

Ця публікація підготовлена у межах проєкту «Поширення принципів соціальної єдності і рівності через організацію інклюзивних культурно-освітніх заходів», який реалізується Громадською організацією «Мама Діє» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


Читайте наші новини на телеграм каналі

00:20
360
Немає коментарів. Ваш буде першим!