Молодіжний табір з доопрацювання ідей заради соціальної єдності в громадах Донецької, Луганської та Запорізької областей триває в Бердянську.

Молодіжний табір з доопрацювання ідей заради соціальної єдності в громадах Донецької, Луганської та Запорізької областей  триває в Бердянську.
40 молодих людей, представників та представниць 10 команд з Маріуполя, Краматорська, Костянтинівки, Слов’янська, Верхньоторецька, Врубівки, Сєвєродонецька, Бердянська та Новопетрівки працюватимуть над доопрацюванням молодіжних ініціатив, що будуть імплементовані в громадах Донецької, Луганської та Запорізької областях. Ідеї були розроблені під час Мобільних діалогових майданчиків: «Галерея успішних практик та новітніх ідей покращення соціальної єдності громад на сході України», що відбулись в травні 2021 року в м. Краматорськ, Костянтинівка та Сєвєродонецьк.

Всі ініціативи сприятимуть соціальній єдності в громадах Донецької, Луганської та Запорізької областей. Проєктами можуть стати запропановані ідеї: фестиваль «Розфарбуй школу»; популяризація амбасадорського руху через створення міжрегіональних мобільних команд; «ED Forum. Професії, що руйнують стереотипи»; дебатний Хаб; навчання молоді організовувати музичні фестивалі, як формувати безпечні майданчики; молодіжна музична резиденція; відновлення вуличного молодіжного простору; STEM школа.

Зображення

Впродовж 3-х днів молодь дізнається більше про діяльність Програми ООН з відновлення та розбудови миру; буде працювати з професійними тренерами та тренерками по проєктному менеджменту; та разом зі своїми менторами та менторками підготує свої ініціативи для втілення в життя.

Організатор: Програма ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Експерти та експертки:

  • Ганна Борова, спеціалістка з питань соціальної єдності Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP);
  • Ольга Донець, голова ГО «Донецький молодіжний дебатний центр», консультантка.
  • Олег Гришин, тренер табору, консультант, модератор, коуч-тренер з питань інституційного розвитку ОГС;
  • Євген Скрипник, тренер, ментор табору;
  • Ганна Борова та Євген Кузнєцов, спеціалісти з питань соціальної єдності Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP).

Молодіжний табір із доопрацювання ідей для посилення соціальної єдності в громадах Донецької та Луганської областей “SC4PJ” — «Соціальна єдність для розбудови миру та справедливості» (Ціль №16) проводиться у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


Читайте наші новини на телеграм каналі

23:55
218
Немає коментарів. Ваш буде першим!