ГО "Бахмутське об'єднання інвалідів "Надія" організувала оздоровчий виїзд до лікувального озера Славкурорту

ГО "Бахмутське об'єднання інвалідів "Надія" організувала оздоровчий виїзд до лікувального озера Славкурорту
Днями відбувся перший оздоровчий виїзд з трьох запланованих у цьому році.

Про це повідомляє Бахмут in.ua на своїй сторінці у Фейсбук.

Уявляєте як це жити у соціальній ізоляції більшу частину життя? Ми трохи це відчули на каратині, тому більше розуміємо людей з інвалідністю, які часто з причини недостатньої доступності міської інфраструктури вимушені обмежувати себе у подорожах. Щоб поспілкуватися і відпочити члени ГО «Бахмутське об'єднання інвалідів „Надія“ організовують виїзди до лікувального озера Славкурорту. Днями відбувся перший оздоровчий виїзд з трьох запланованих у цьому році. Ресурси на ці подорожі організація отримала у конкурсі Інститутів громадянського суспільства, який проводить Бахмутська міська рада. Таку ініціативу впроваджують вдруге.
»Наскільки це важливо для людей, які не мають ні фізичної, ні матеріальної можливості дозволити собі літній відпочинок! Скільки радості викликала ця подія! Навіть всі охочі не вмістилися в два автобуси!" — ділиться на особистій сторінці авторка проєкту Наталя Зубар. 
У виїзді взяла участь 41 особа, це люди з інвалідністю опорно-рухового апарату та члени їх сімей. Під час виїзду був проведений чемпіонат міста з дартсу, в якому змагалися 26 осіб. Після змагань переможці були нагороджені медалями та кубками.
Фото Наталі Зубар.

Зображення

Зображення

Зображення

Пост підготований у межах проєкту «Спільно розвиваємо Бахмутську громаду», що реалізується ГО «Бахмутська Фортеця» за технічного адміністрування ЗУРЦ у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.


Читайте наші новини на телеграм каналі

21:25
87
Немає коментарів. Ваш буде першим!