Засідання Національної платформи – Діалог про мир та безпечну реінтеграцію. ОНЛАЙН

Засідання Національної платформи – Діалог про мир та безпечну реінтеграцію. ОНЛАЙН
Тема заходу: Розвиток і соціальна згуртованість в умовах війни: план дій Донеччини і Луганщини.

1. Цілі обговорення

▪ Громадське обговорення питання соціальної згуртованості, як інноваційного компоненту Стратегії економічного розвитку Донецької та Луганської області;

▪ Презентація та публічне обговорення результатів регіональних консультацій щодо аналізу потенціалу та практик соціальної згуртованості Донецької та Луганської областей (за участі ГО, представників регіональної влади та органів місцевого самоврядування);

▪ Привернення уваги суспільства, політиків та ЗМІ до проблем розбудови миру та потенціалу соціальної згуртованості на Сході України.

2. Формат заходу 

У межах заходу відбувається відкрите обговорення у форматі панельної дискусії викликів та можливостей соціальної згуртованості у Донецькій та Луганській області. До участі у дискусії запрошені експерти та політики, представники громадськості та регіональних органів влади, представники Міністерства реінтеграції ТОТ, за попередньою реєстрацією для фізичної участі і за умови дотримання всіх рекомендацій щодо профілактики захворювання на COVID-19. Обговорення відбувається у змішаному форматі “оффлайн + онлайн”. Це означає, що основна частина спікерів, а також відвідувачі присутні особисто на фізичній локації заходу. Інші учасники візьмуть участь за допомогою платформи Zoom.

3. Питання для обговорення:

1. Стратегія економічного розвитку Донецької та Луганської області та розбудова миру на Сході України;

2. Соціальна згуртованість та міжрегіональне співробітництво у Донецькій та Луганській області: регіональні практики та проекти.

Захід «Розвиток і соціальна згуртованість в умовах війни» організовано Українським незалежним центромполітичних досліджень в рамках проєкту «Соціальна згуртованість та розбудова миру на Донбасі з«Національною платформою»» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


Читайте наші новини на телеграм каналі

09:50
105
Немає коментарів. Ваш буде першим!