​Нова платформа для створення спільноти практиків для обміну знаннями та ініціативами щодо трансформації систем харчування

​Нова платформа для створення спільноти практиків для обміну знаннями та ініціативами щодо трансформації систем харчування
​Нова платформа для створення спільноти практиків у Європі та Центральній Азії для обміну знаннями та ініціативами щодо трансформації систем харчування створена у вигляді онлайн-ресурсу, де може зареєструватися кожний.

Посилання на ресурс:

https://foodsystems.community/ru//communities/food...

В усьому регіоні Європи та Центральної Азії уряди та зацікавлені сторони активно обговорюють продовольчі системи під час підготовки до Саміту продовольчих систем ООН (UNFSS), через діалоги держав-членів (тобто національні діалоги), незалежні діалоги, а також через Інтернет-спільноту продовольчих систем.

У цьому контексті «Харчові системи в Європі та Центральній Азії» щойно запустили як нову цифрову платформу з метою стати регіональним співтовариством, що практикує питання стійкості харчових систем. Основна мета цифрової платформи — зібрати ключові зацікавлені сторони, що вносять свій внесок у продовольчі системи в регіоні Європи та Центральної Азії, та забезпечити їм всеохоплюючий та відкритий цифровий простір для обміну та обміну інформацією, ідеями та знаннями щодо ключових областей регіональної політики, пов'язаних з системи харчування, а також визначення проблем, обмін найкращими практиками та рішення, що змінюють ігри, для вдосконалення систем харчування та забезпечення їхньої стійкості на майбутнє.
Зацікавлені сторони можуть брати участь у платформі як приватні особи або як представники своїх установ. Платформа відкрита для представників уряду, організацій громадянського суспільства, приватного сектора, наукових кіл, молодіжних груп, жіночих груп, асоціацій фермерів, інших установ та груп, що працюють над системами харчування, а також зацікавлених споживачів, активістів та приватних осіб.
Основні акценти в онлайнових дискусіях про Харчові системи в Європі та Центральній Азії доповнять регіональний діалог Організації Об'єднаних Націй «Питання політики та управління для трансформації продовольчих систем в регіоні ЄЦА», який відбудеться 25 травня 2021 р. З 10:00 до 12:30 вечора CEST, організована Комісією ООН з питань випуску (IBC) зі стійких продовольчих систем для Європи та Центральної Азії '.
Скажіть своє слово та внесіть свій вклад у зміни: https://foodsystems.community/communities/food-sys...


Читайте наші новини на телеграм каналі

10:15
105
Немає коментарів. Ваш буде першим!