Солона історія Сходу України. Презентація проєкту онлайн прямо зараз! Дивимося, робимо висновки!

Солона історія Сходу України. Презентація проєкту онлайн прямо зараз! Дивимося, робимо висновки!
​Друзі, колеги, партнери й усі, хто слідкував за новинами проєкту #шляхпозначенийсіллю! ГО «ЦПГА «Крила» протягом останніх шести місяців працювала та прямо зараз у прямому ефері презентує роботу.

Пряма трансляція триває тут:

https://www.facebook.com/yanalazurit/videos/489947...

Як відмічає, Яна Синиця, ГО «ЦПГА «Крила»:

 «Цей період став важким відповідальним іспитом для усіх, хто долучився до роботи над Солоною історією Сходу України. За плечима тисячі кілометрів дослідницьких поїздок, сотні годин спілкування та обговорень. Ми розглянули десятки варіантів дизайнових ідей та змінили не менше варіантів макетів. І от, нарешті, заклали фундамент для формування іншої картини краю, в інших словах, інших емоціях, інших образах. А основним кольором полотна, всупереч усім стереотипам і канонам, став білий. Ми написали першу главу Солоної історії Сходу України. Презентація проєкту «Шлях, позначений сіллю», головний і надважливий етап якого ми реалізували за фінансової підтримки ПРООН в Україні».

Зображення

 В презентації про:
— коли, як і чому виникла ідея працювати з темою «Сіль»;
— закулісся проєкту і головні події;
— познайомимо з нашими «зірками» — населеними пунктами Донеччини і Луганщини, що разом утворюють туристичний маршрут «Шлях позначений сіллю»;
— зануримося у світ смаків та відтінків солі;
— побачимо ексклюзивні соляні подарунки від партнерів та місцевих майстринь, зроблені з любов’ю на згадку про солону історію Сходу України;
— дізнаємося про варіанти турів та екскурсії, будь-які зручні формати подорожей у супроводі підготовлених гідів проєкту.
Докладна інформація:
Яна Синиця,
KryvaLuka@gmail.com


Читайте наші новини на телеграм каналі

15:05
169
Немає коментарів. Ваш буде першим!