Викладачі теж навчаються та покращують власні навичкі для органіазції більш цікавих дистанційних навчань.

Викладачі теж навчаються та покращують власні навичкі для органіазції більш цікавих дистанційних навчань.
40 осіб з числа викладачів двох ВУЗів – з Маріупольського державного университету (м. Маріуполь) та Східноукрїнського національного университету імені Володимира Даля (м. Сєвєродонецьк) навчались протягом листопада та висловили свою подяку за сприяння відновленню та розбудові миру, зміцненню соціальної згуртованості та громадської безпеки, забезпечення поваги до прав людини та верховенства права, розвитку громадянського суспільства та активізації молодіжної спільноти в Україні організаторам навчання «Інструменти ефективної дистанційної роботи в умовах COVID-19».

Сьогодні університети зіштовхнувся з новими викликами, пов’язаними з пандемією COVID-19, а освітній процес в університеті здійснюється з використанням засобів дистанційного навчання. Для збереження високої якості навчання та організації безпечного освітнього процесу, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, і було організовано та проведено додаткове навчання для викладачів та викладачок університету інструментам Zoom за програмою «Інструменти ефективної дистанційної роботи в умовах COVID-19».

Зображення

Мета — підвищення спроможності представників та представниць сфери вищої освіти шляхом покращення навичок використання он-лайн інструментів для роботи он-лайн в умовах COVID-19. Як звісно, це дуже потрібно зараз викладачам, покращення саме навичок організації та проведення освітніх заходів, он-лайн презентацій, зустрічей он-лайн, роботи з інструментами Google диску, інструментами онлайн-опитувань, розвинути навички онлайн-комунікації та командної роботи.

Учасники навчань, двох груп з вище вказаних університетів висловити вдячність за плідну співпрацю Програмі розвитку ООН із відновлення та розбудови миру, зокрема її спеціалістам напрямку соціальної єдності та тренерам ГО «Центр Євроініціатив».


Читайте наші новини на телеграм каналі

11:15
162
Немає коментарів. Ваш буде першим!