Рубіжанська школа увійшла у десятку кращих шкіл Луганщини та Донеччини

Рубіжанська школа увійшла у десятку кращих шкіл Луганщини та Донеччини
Рубіжанська спеціалізована школа № 2 увійшла до десятки найкращих шкіл Донецької та Луганської областей, які брали участь у проєкті «Освітній марафон».

Під час навчання команда педагогів створила власну стратегію розвитку освітнього закладу, яку вже втілюють у життя.

З початку навчального року школа №2 вже почала працювати у напрямку мультипрофільної освіти. Команда освітян школи чітко визначилася, що поглиблене навчання предметів необхідно будувати не тільки з компетенцій педагогічного составу, а й ґрунтуючись на побажаннях та запитах учнів та їх батьків. Прийняття змін не є легким, але педагогічний склад рубіжанської школи погодився, що такі зміни – це шлях у майбутнє, як для дітей, так і для вчителів. Аби розвивати свої компетенції, педагоги вже навчаються новим методикам роботи з дітьми.

«Після втілення стратегії у життя, наша школа змінить профіль навчання і діти будуть мати можливість вибрати за своїм власним бажанням той напрямок, якій їм більш подобається», – розповідає Олена Середа, вчителька англійської мови.

Вже сьогодні вчителі враховують різноманітні та індивідуальні запити учнів і трансформують свій навчальний заклад у співпраці з дітьми та їх батьками.

Зображення

«Ми побачили, що все залежить від нас та від наших ініціатив. Ми не повинні чекати ідей та перших кроків від інших, а повинні рухатися самостійно. Для успішного втілення стратегічного плану розвитку нашої школи необхідно залучення усього колективу педагогів та учнів з батьками», – коментує Олександр Ошнек, директор школи № 2.

Зображення

Ставши суперфіналістами проєкту «Освітній марафон», колектив педагогів вже отримав у подарунок техніку для розвитку школи та з нетерпінням чекає закінчення дистанційного навчання, аби втілювати зміни й далі.

Як трансформується рубіжанська спеціалізована школа № 2, дивіться у відеосюжеті: https://bit.ly/32jyAMz

«Освітній марафон» реалізується БО «Благодійний фонд Фундація соціальних інновацій «З країни в Україну»в рамках проєкту Демократичне врядування у Східній Україні (DG East) USAID Ukraine — USAID Україна Агентства США міжнародного розвитку (USAID).

Контакти для преси:

Антоніна Полухіна, комунікаційна менеджерка «Освітнього Марафону»

Тел.: +380 66 599 55 92

E-mail: polukhina.photo@gmail.com

Інформація про проєкт:

https://edu-marathon.com.ua/

https://www.facebook.com/osvmarathon

Можлива організація телефонних інтерв'ю з організаторамита учасниками проєкту


Читайте наші новини на телеграм каналі

20:10
202
Немає коментарів. Ваш буде першим!