В Сєвєродонецьку створено фотопортфоліо небезпечних місць

В Сєвєродонецьку створено фотопортфоліо небезпечних місць

Молодь міста (хлопці та дівчата від 15 до 35 років) складає левову частину населення Сєвєродонецька — більше 26 тис. осіб.

Молодим людям не вистачає безпечних місць для дозвілля на території громади, простору для фізичного розвитку, спілкування, згуртування та цивілізованого відпочинку. Є деякі модернизовані відкриті ігрові майданчики, але вони переважно для дітей до 10 років.

Проєкт «Молодь за безпечний простір», який впроваджується громадською організацією «Фотопрактика по всій Україні і за кордоном», дозволив виявити найбільш небезпечні місця в м.Сєвєродонецьку та ознайомити з портфоліо громадськість. Мета проєкту – провести адвокаційну кампанію щодо захисту прав молоді на безпечний простір, дозвілля та відпочинок, а також як результат змін — зменшити кількість небезпечних місць в м.Сєвєродонецьку.

Презентація фотопортфоліо пройшла на черговому засіданні Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості 07.10.2020 року.
Портфоліо небезпечних місць м.Сєвєродонецька дозволить привернути увагу влади, партнерів у сфері безпеки, представників громадського сектору та активних громадян до проблемних питань громади, а головне – ініціює зміни в нашому місті для розвитку молоді.
Ця брошура видана у межах проєкту «Молодь за безпечний простір», який впроваджується громадською організацією «Фотопрактика по всій Україні і за кордоном» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


Читайте наші новини на телеграм каналі

20:00
203
Немає коментарів. Ваш буде першим!