Село Времівка, що на Донеччині, приєдналося до всеукраїнського пісенного флешмобу!

Село Времівка, що на Донеччині, приєдналося до всеукраїнського пісенного флешмобу!

Це був новий і незвичний для мене досвід. Чому? Бо я гублюся перед камерою, побоююся сцени і зовсім не вмію співати. Але я отримала стільки позитивних емоцій і драйву!

Що ж то було? Коли ми вирішили, що будемо брати участь в пісенному флешмобі з піснею «Україно моя!» я, як амбасадорка проєкту «Голос Жінки Має Силу 2020», планувала масштабну акцію, в якій пересічні громадяни співають разом з артистами чудову пісню про мир. Але карантинні обмеження зробили своє діло, і від частини планів мені довелося відмовитися, пише на своїй сторінці в Файсбук Юлія Вязмина.

Коли я приїхала у Времівський сільський будинок культури і мене зустріли артистки та артисти в своїх неймовірних сценічних костюмах, я не втрималася. Костюм знайшовся і для мене, і я залюбки приєдналася!
Не скажу, що то було легко. Часом мені не вистачало дихання, часом я розуміла, що вморилася раніше, ніж закінчилася пісня… Але ж якою енергетикою я наповнювалася від артисток і артистів! Я дуже вдячна їм за цей досвід.

Попереду монтування загального відео, яке ми обов'язково Вам всім покажемо! (поки що потримаємо інтригу).

Проєкт програми з відновлення миру і діалогу для внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу 2020» реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків ІФА та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».


Читайте наші новини на телеграм каналі

08:50
251
Немає коментарів. Ваш буде першим!