​11-12 вересня Донбас Медіа Форум вперше відбудеться онлайн

​11-12 вересня Донбас Медіа Форум вперше відбудеться онлайн

Впродовж двох днів, 11-12 вересня 2020 року, з 10:00 до 19:00 відбуватиметься шостий Донбас Медіа Форум. Через епідеміологічні виклики у світі Форум вперше буде організовано в онлайні.

У програмі Форуму 18 дискусій та воркшопів від українських та зарубіжних експертів із Великобританії, Грузії, Угорщини, Естонії, Франції та Чехії. Усі заходи будуть у форматі talk show із прямою трансляцією, з оперативним опрацюванням коментарів та можливістю відео-включень. Для всіх заходів також передбачений синхронний переклад англійською та українською мовами. Тож, на Форумі можна буде традиційно обмінятись думками під час актуальних тематичних дискусії, а також почути приклади успішного досвіду експертів під час воркшопів.

Запрошуємо медіа менеджерів, редакторів, журналістів та інших працівників редакцій, які працюють з тематиками Донбасу, а також усіх представників медіа, які цікавляться питаннями консолідації суспільства, нового медійного законодавства, саморегуляції медіа, подолання наслідків COVID-19 у роботі редакцій, протидії дезінформації, висвітлення місцевих виборів за новим виборчим законодавством, розвитку YouTube-каналів для регіональних медіа, висвітлення гендерних питань, керування стресом у часи глобальної невизначеності тощо.

Із детальною програмою та спікерами можна ознайомитись за посиланням: http://www.donbasmediaforum.net/. Пізніше тут також будуть опубліковані посилання на трансляції всіх заходів.

Постійний організатор Донбас Медіа Форуму — ГО «Донецький інститут інформації». Цього року співорганізатором заходу є Телеканал «ДОМ». Партнери Форуму: Міністерство культури та інформаційної політики України, USAID (через Internews та DG East), «Представництво Європейського Союзу в Україні», Проект Ради Європи «Розвиток соціальних прав людини як ключовий чинник сталої демократії в Україні», Координатор проектів ОБСЄ в Україні.

Нагадаємо, що Донбас Медіа Форум започаткували журналісти з Донеччини та Луганщини в 2015 році як майданчик для обговорення важливих проблем, пов’язаними із журналістикою на Донбасі. Пізніше додався й навчальний компонент — на Форум з майстер-класами почали приїздити іноземні журналісти, які ділились досвідом роботи в конфліктних та постконфліктних середовищах, використанням інструментів нових медій для створення нових форматів мультимедіа матеріалів тощо. Крім того, традиційно Форум був майданчиком для комунікації між журналістами та редакціями, де можна було не лише побачити колег, які тепер працюють в усіх куточках країни, а й запланувати колаборації для подальшої співпраці. Згодом аудиторія Форуму зросла, адже окрім локальних редакцій на Донеччині та Луганщині та журналістів-переселенців по всій країні тематикою Донбасу цікавляться багато медій та журналістів, адже працюють з цими темами для своїх видань у світі, в Україні та в регіонах.

Перший відбувся у 2015 році в Києві, Маріуполі, Слов’янську та двічі в Харкові. Минулого року ювілейний п’ятий Форум став рекордним: за два дні було проведено майже 40 заходів, які відвідали більше 600 учасників з усієї країни та світу. Загалом же за останні роки Донбас Медіа Форум практично перетворився на всеукраїнський форум для регіональних медіа.

Вся актуальна інформація:

Сайт: http://www.donbasmediaforum.net/

Розсилка: https://bit.ly/DMF-2020

Telegram-канал: https://t.me/DMF2020

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/238543023880126/

Контакти Оргкомітету для додаткових запитань:

dmfdonbass@gmail.com

+38 067 463 32 11


Читайте наші новини на телеграм каналі

09:25
159
Немає коментарів. Ваш буде першим!