У Красноріченській ОТГ почало діяти Консультаційне бюро для громадян

У Красноріченській ОТГ почало діяти Консультаційне бюро для громадян

З 25 серпня розпочало діяльність Консультаційне бюро для громадян в Красноріченській громаді за проєктом «Діяльність нового Консультаційного бюро для громадян в Красноріченській ОТГ, м. Кремінна та сільських громадах Кремінського району», що реалізується ГО «Спілка захисту громадянських свобод».

Персонал Бюро надаватиме правові та психологічні послуги, онлайн-консультації через платформу Zoom або Скайп, проводитимуться виїзні правові консультації в села Кремінського району та у м. Кремінна.

Діяльністю також заплановано проведення інформаційної правопросвітницької кампанії для мешканців Кремінського району стосовно шляхів вирішення найпоширеніших правових проблем з акцентом на людях похилого віку, які не мають доступу до інтернету. Крім того, планується провести три правових вебінари для підвищення обізнаності громадян під час вирішення правових проблем, особливо для молоді та людей працездатного віку.

Графік роботи Бюро:

Четвер з 8:00 до 17:00 – прийом в офісі.

Вівторок / п’ятниця – виїзні юридичні консультації та робота з документами по зверненням громадян.

Понеділок – п’ятниця — консультації онлайн та по телефону +38050 259 8971

Місце надання консультацій –смт Красноріченське, вул. Центральна, буд. 20.

Цей проєкт реалізується ГО «Спілка захисту громадянських свобод» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


Читайте наші новини на телеграм каналі

15:00
156
Немає коментарів. Ваш буде першим!