Проведено перший воркшоп «Віртуальна редакція»

Проведено перший воркшоп «Віртуальна редакція»

11 травня відбувся перший воркшоп серії «Віртуальна редакція». В заході взяли участь журналісти та громадські активісти Луганщини.

На початку зустрічі учасників ознайомили з тематикою воркшопів, крім того учасникам було запропоновано ініціювати теми для обговорень.

В ході заходу ознайомились з методами створення сайтів, безкоштовними платформами для створення сайтів для місцевих ЗМІ та громадських організацій, з роботою інтернет-браузерів та можливостями роботи з Google-документами.

«Особливо цікаво було дізнатися про платформи для створення сайтів. Сам факт того, що сайт для ГО можливо створити без залучення IT фахівців, вже дає широкі можливості» – Тетяна, представниця ГО «Генерація ЮА».

«Був цікавий кейс щодо створення сайтів. Гугл-форми і робота з документами звичайно теж важливі, але для нас – не нове, будемо чекати воркшопів по створенню лонгрідов з мультимедіа складовою», – зазначив Артем Брюханов, редактор онлайн-медіа.

Серія воркшопів «Віртуальна редакція» продовжиться до 16 липня. Долучитися до роботи можна, зареєструвавшись за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNx1Wvx0fsx4Og2RgLYsN6WJl2w7pTwybRrKgR4gydW390sA/viewform

Захід організовано в межах проєкту «Створення дискусійного інтернет-майданчику для журналістів та громадських активістів Луганської області «Медіапростір-онлайн» на базі платформи ZOOM», який впроваджується організацією «Медіапростір Україна» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.



Читайте наші новини на телеграм каналі

07:45
276
Немає коментарів. Ваш буде першим!