Волонтери привітали багатодітні сім'ї Лисичанська з Днем захисту дітей

Волонтери привітали багатодітні сім'ї Лисичанська з Днем захисту дітей

У день захисту дітей волонтери Центру та представники товариства Червоного Хреста доставили діточкам з багатодітних сімей гуманітарну допомогу та смаколики.

Сьогодні у день захисту дітей волонтери Центру по доставці товарів першої необхідності при Луганській обласні організації «Союз юристів України» разом з Лисичанським офісом товариства Червоного Хреста доставили гуманітарну допомогу та смаколики багатодітним сім'ям Лисичанська.

Зображення

Гуманітарну допомогу надала МГО «Луганське Земляцтво» у м. Київ.
Вітаємо усіх діточок з цим святом та нагадуємо, що наш Центр продовжує свою роботу. За майже місяць ми доставили понад 250 продуктових та лікарських наборів.


Телефон «гарячої лінії» +38 095 933 22 62
Залишайтесь вдома, а ми подбаємо про доставку товарів першої необхідності!

Ця ініціатива реалізується громадською організацією «Луганська обласна організація „Союз Юристів України“ у межах проєкту Центр волонтерської допомоги по доставці товарів першої необхідності категоріям громадян групи ризику COVID-19 в місті Лисичанськ Луганської області та наближених до нього населених пунктах» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції, та Швейцарії. #UN_RPP 


Читайте наші новини на телеграм каналі

19:00
223
Немає коментарів. Ваш буде першим!