ГС "Луганська Асоціація організацій осіб з інвалідністю" розпочинає новий проєкт

ГС "Луганська Асоціація організацій осіб з інвалідністю" розпочинає новий проєкт

Проєкт спрямовано на об’єднання зусиль громадськості, влади і соціально відповідального бізнесу в підтримці вразливих категорій населення в умовах глобальної економічної кризи та поширення коронавірусної інфекції через створення волонтерської координаційної групи/центру на базі ГС «Асоціація організацій осіб з інвалідністю» в м. Сєвєродонецьк для доставки товарів першої необхідності (продуктів та ліків) особам, які знаходяться в групі ризику COVID-19 (одинокі особи та мамочки з дітьми, особи похилого віку з пріоритетом «80+» років, іншим громадянам похилого віку, які потребують догляду, та особам з інвалідністю).

В рамках проєкту на базі офісу ГС «Асоціація організацій осіб з інвалідністю» зорганізується робота 3-х телефонів гарячої лінії для: прийняття замовлень. Та додатково ще 2 спеціальні гарячі лінії для збору інформації та надання психологічної допомоги .

Робоча група, яка працюватиме по доставці товарів буде працювати в партнерстві з Департаментом соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації та с виділеними особами спеціальних групи взаємодії, в першу чергу з супермаркетом «Сім'я», який доєднався першим до цієї ініціативи.

За інформацією про подальшу діяльність проєкту.

Проєкт ГС «ЛАООІ» реалізується завдяки Програмі ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP). Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.UNRPP


Читайте наші новини на телеграм каналі

11:20
661
Немає коментарів. Ваш буде першим!