БібліоХаб запрацював в м. Соледар Донецької області

БібліоХаб запрацював в м. Соледар Донецької області

21 лютого Cоледарську міську бібліотеку відкрили для роботи в оновленому приміщенні, що з'явилось за помоги спеціалістів напрямку роюботи щодо соціальної єдності Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

У рамках конкурсу зі створення громадських просторів на базі публічних бібліотек Донецької і Луганської областей, комунальний заклад «Соледарська міська бібліотека» було обрано для реалізації проєкту. Цей день буде вважатися днем офіційного відкриття нового простору — БібліоХаб.

Зображення

Проєкт передбачав розроблення дизайн-проекту і реорганізації зали, закупівлю будівельних матеріалів, меблів, оргтехніки. Він став можливим при підтримці Проон та за участю Соледарської міської влади.

Зображення

Проєкт по створенню сучасного громадського простору є яскравим прикладом взаємодії міжнародної організації та місцевої влади, успішної роботи з громадськістю.
Сучасний простір створений для зустрічей, дискусій, тренінгів, консультацій, для комфортного перебування у читальні.

Зображення

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).


Читайте наші новини на телеграм каналі

17:40
413
Немає коментарів. Ваш буде першим!