Курси живопису у Рубіжному: Як учасники створюють красу

Курси живопису у Рубіжному: Як учасники створюють красу

Техніка лесування і мазковая техніка. Що це таке, з'ясовували учасники курсу живопису. Крім того, вони ще й змогли попрактикувати набуті знання!

Так, лесування — це тонкі прозорі або напівпрозорі шари фарб, які наносяться на фарби картини, що просохли, щоб змінити, підсилити або ослабити колірні тони, збагатити колорит, добитися його єдності і гармонії. Мета вивчення цієї техніки — навчитися отримувати більш глибокі кольори і різноманітні відтінки для створення робіт.

Учасники заняття виконали аквареллю квітку лотоса. Завдяки творчій обстановці усі відпочили після робочого дня і отримали порцію позитивних емоцій.
Також учасники ознайомилися з мазковою технікою живопису.
«Це техніка роботи щільними, непросвічуючими шарами, мазками фарби, що іноді створюють рельєфність; за значенням протилежна лесуванню. Ця техніка дозволяє довго працювати над картиною, вносячи зміни і виправлення. Метою було навчитися застосовувати цю техніку для посилення експресивності своїх робіт, використовувати густий, рельєфний пастозний мазок для підкреслення форми і рельєфності зображуваних предметів. Учасники майстер-класу написали гуашшю різдвяний ліхтар. Під кінець уроку у всіх вийшли прекрасні картини, які прикрасять інтер'єр до новорічних свят», — розповіла викладач живопису Катерина.
Отже, друзі, курс «Подорож по технікам живопису» — це чудовий вибір для тих, хто хоче навчитися основам живопису в різних техніках, жанрах та стилях! Кожне заняття передбачає завершену роботу та персональну взаємодію з викладачем.
Крім того, ви самі зможете підібрати ідею і сюжет майбутньої картини!
Творча атмосфера, уважна художниця-викладач, комфортний розклад занять, усі матеріали враховано — що може бути краще?!
Усіх бажаючих поринути в світ прекрасного чекаємо щовівторка та щочетверга о 16:00.

Захід реалізується у рамках проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні»

#східможливостей #DIM #hromadskydim #rubizhne #активнамолодь


Читайте наші новини на телеграм каналі

17:40
212
Немає коментарів. Ваш буде першим!