Долучаємось до розробки Стратегії розвитку Луганської області на 2021-2027 роки

Долучаємось до розробки Стратегії розвитку Луганської області на 2021-2027 роки

Луганська облдержадміністрація запрошує долучитися до розробки Стратегії розвитку Луганської області на 2021-2027 роки.

Поки мова йдеть про те, що всі зацікавлені можуть заповнити опитувальник:

https://docs.google.com/forms/d/1oKx-PRgXbg900tgw52e5sZgpv3jPC69-04lZf1RZ_uw/viewform?ts=5d774c23&edit_requested=true

Метою цієї роботи є сформувати комплексний документ, який визначить пріоритети та напрями розвитку області на наступні 7 років, починаючи з 2021 року. Тому важливо, щоб Стратегія враховувала інтереси та потреби всіх суб'єктів регіонального розвитку (об'єднаних територіальних громад, органів місцевого самоврядування, а також громадських організацій, закладів вищої освіти, наукових та науково-дослідних установ, суб'єктів підприємництва підприємств та організацій, кожного мешканця області).

Зображення

Також, 9 вересня за спирияння ООН Жінки та за участі експертів Програми розвитку ООН та членів робочих груп, які розробляли попередню Статегію сталого розвитку Луганської області, відбулось засідання та обговорення питань врахування в новій Стратегії розвитку Луганської області на 2021-2027 роки саме гендерних акспектів. 

Зображення

Екперти ООН Жінки надали детально інформацію про гендерні підходи та профасілітувати роботу в групах щодо визначення гендерно-чутливих показників в різних сферах (соціально-економічний розвиток, соціальна сфера, освіта, охорона здоров'я, сім'я та ін.) Стратегії розвитку Луганської області на 2021-2027 роки.

Зображення

Зображення

Сподіваємось, обласна влада активізується щодо подальших зібрань та публічних обговорень процесу розробки нової Стратгеії ще й тому, що багато запланованих в доумнетах речей реалізує громадськість та й за допомоги міжнародних донорів в цей не простий для країни час.

Нагадаємо на картинках нижче деякі академічні речі:

Зображення

Далі, впевнені, буде... 

Зображення


Читайте наші новини на телеграм каналі

12:45
1043
Немає коментарів. Ваш буде першим!