Громадський моніторинг безбар 'єрного доступу в місті Гірське

Громадський моніторинг безбар 'єрного доступу в місті Гірське

Представниками мережі "інклюзівних громадських радників" ГС «Луганської Асоціації організацій осіб з інвалідністю» було проведено обстеження архітектурної доступності для маломобільних груп населення  та людей похилого віку в м. Гірське.

Голова «Луганської Асоціації організацій осіб з інвалідністю» (Микола Надулічний) та разом з головним інженером МПП «Інтелект» (Сергій Пугачов), спеціалістом по грантам Програми ООН із відновлення  та розбудови миру (Олена Панасенко) та місцевими радниками по інклюзії (Заїка Людмила, Пряділя Ніна) в рамках проекту «Інклюзивна мережа радників Луганськой області» здійснили виїзд до м. Гірське.

Зображення

Було виявлено декілька закладів, які потребують реконструкції та облаштування зручного доспуту до них.

Зображення

Обласна спеціально загальноосвітня школа-інтернат стала першочерговою для відвідання "інклюзивних раників", які відзначили велику роботу директора школи-інтернату Маркової Любов Антонівни. 

Зображення

Виявлено проблеми тому й вирішено поліпшити умови доступності дітей та їх батьків з особливими освітніми потребами саме в цьому закладі.

Зображення

Головний інженер Сергій Пугачов натхненно допомагатиме у вирішенні цього питання. Були зроблені заміри для покращення без бар’єрного доступу до освітнього закладу.

Зображення

Зображення

Далі буде...


Читайте наші новини на телеграм каналі

13:40
333
Немає коментарів. Ваш буде першим!